tiistai

Jag är sämst på att hålla liv här inne. Jag har fått ett bättre schema efter att min brutna fot nu har läkt, så jag jobbar 4-5 dagar i veckan och varannan helg! Ska jag sitter här efteråt på bussen hem... haha nä det går inte. Jag tittar typ tomt framför mig av trötthet. Fan vad jag gnäller om hur trött jag är haha. 
En dag kommer ni förstå! 

Jag är påväg för att överraska min pojkvän. Vi skulle åka hem tillsammans idag, och jag slutade relativt tidigt. Så jag är framme vid hans jobb precis när han slutar! Han vet inte det än. 😄Men det gör du ! 

Imorgon  kanske jag är lite roligare. Jag ska då till tandläkaren med Ida eller min goa farmor. För jag är rädd för dom där elaka läkarna som gillar att dra i tänder och hålla på. Skrapa på dom... 
Fast där är grejen att jag var rädd, för jag hade SÅN tandvärk i högra framtanden. Jag ba noo ett hål! Fick en tid morgonen därefter, men chefen behövde mig (klart tandis får vänta hihi) och fick en tid efter ca 12 dagar. Sorgligt när man har ont hela tiden. 
Men nej efter 2 dagar till så slutar smärtan. Jag tror så starkt att det är min visdomstand i bak som trycker fram min tandrad. Yay. 


Kommentera här: