24 April

Det första jag tänker på i det här inlägget är att jag vill ändra designen.  På hela bloggen! Ändra lite typsnitt och linjer. Jag hoppas jag får tid med detta snart. 

Jag har idag fått sova länge! Vi vaknade vid 10.30 och åt frukost i sängen. En sån där dag då vi satt i myskläder och gosade framför tvn och åt ugnspizza haha. Godisgrisar som vi är bestämde vi oss för att göra hasselnötskolor! Åh gud vad gott det var! Lagat lite mat och ska alldeles strax in i duschen!  

Igår var det även extra kul då vi båda körde på en black mask. Önskar jag hade tagit en bild! 

Great Look - utvärderingHaha här ser ni resultatet! 
Det var ingen bra black mask. Till en början verkade den toppen. Den hade en seg konsistens.. segare än tjära. Vilket gjorde den lätt att applicera då den inte rann eller geggade mycket. 

Dock torkade den in i huden. Jag vet inte om jag endast borde haft den på näsan,hakan och i pannan. För på kinderna så kändes det som ett plåster som man sakta drog av.. 

Kan inte förklara det bättre och är rädd för att använda den igen. Blir endast t-zon isåfall.

Torsdag 21 April

Hejsan! Här är jag! 
Jag har det bra och har slutat arbetet för idag. Jag har varit ute på äventyr med jobbet och det är ju alltid kul att göra nya saker. Så då är jag extra glad när jag "går hem" för dagen! 

Jag hade inte riktigt tid med min lunchkaffe så jag fick en takeaway latte här i bilen istället! 
För kvällen hade jag tänkt mig att jag ska duscha, hänga upp den där maskinen min älskling startade under dagen, och så ska jag hämta ut min nya ansiktsmask först av allt från posten! Jag glömde den igår och åkte raka vägen hem. Frågan var ju om det var värt att vända? Använda en annan för den kvällen? 

Slutade med att jag la planerna på is och hämtar ut den idag istället! Det känns så himla roligt! 

Nu har vi kört förbi regnet också och glidit in i solen.  Ciao bebes